Ο Σημίτης μιλά για έκτακτη κατάσταση: Ζήτησε λύση τώρα με προσφυγή σε εκλογές

0Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης (2Α) με την Ακαδημαϊκό Ελένη Γλυκατζή - Αρβελέρ (Α) παρακολουθούν την ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπιου Παυλόπουλου που κηρύσσει την έναρξη του δεύτερου ετήσιου συνεδρίου του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017.
ΑΠΕ ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την Πρωθυπουργία έδωσε ο Κώστας Σημίτης στην εκπομπή «Ιστορίες» στον ΣΚΑΙ . Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε μεταξύ άλλων για την τρέχουσα αξιολόγηση, την κυβέρνηση, τον κίνδυνο του Grexit, τα ελληνοτουρκικά, τα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης, τα λάθη που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο και την Κεντροαριστερά. «Πιστεύω ότι τώρα στην Ελλάδα είναι μια έκτακτη κατάσταση η οποία χρειάζεται μια λύση με προσφυγή σε εκλογές» ανέφερε και υπογράμμισε: «Σχέδιο δεν πιστεύω να υπάρχει. Φοβάμαι το ατύχημα. Φοβάμαι τον τρόπο που γίνεται η διαπραγμάτευση. Η διαπραγμάτευση γίνεται επί μήνες, η αξιολόγηση δεν γίνεται και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι όσο δεν γίνεται αξιολόγηση τα πράγματα γίνονται χειρότερα». Τόσο η ευρωπαϊκή πλευρά όσο και ελληνική πλευρά επιθυμούν να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα θέματα, όπως τα εργασιακά, τα οποία θέλει να ρυθμίσει η ελληνική κυβέρνηση, τα οποία όμως είναι θέματα που έχουν ρυθμιστεί με το μνημόνιο του 2012, ανέφερε ο κ.Σημίτης. Σχετικά με την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ ο κ. Σημίτης ανέφερε πως η Ελλάδα πέτυχε τα οικονομικά στοιχεία που ήταν απαραίτητα για την ένταξη τα οποία όμως αμφισβήτησε η επόμενη κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή με την απογραφή . Η απογραφή, ανέφερε ο κ.Σημίτης, εξευτέλισε την Ελλάδα παγκοσμίως.

Πηγή: http://mignatiou.com
Δημοσίευση: Μαρτίου 29, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σημίτης μιλά για έκτακτη κατάσταση: Ζήτησε λύση τώρα με προσφυγή σε εκλογές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator