ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0



Σήμερα Κυριακή 5 Μάρτη πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Κορίνθου έτσι ώστε να παρθεί απόφαση για την παράταση των συμβάσεων μας.

Η Δημοτική Αρχή, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε δεσμευτεί ότι αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που θα έλυνε κάθε οικονομικό κώλυμα θα έπαιρνε εκ νέου απόφαση για τις παρατάσεις.

Ωστόσο, αντιμετωπίσαμε για άλλη μία φορά την άρνηση και την απαξίωση. Μάλιστα, μας απαγόρευσαν να παρευρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με πρόφαση τις εκλογές για νέο πρόεδρο και νέους αντιδημάρχους.

Και όλα αυτά όταν οι ανάγκες του Δήμου σε προσωπικό καθαριότητας τρέχουν και αντί η Δημοτική Αρχή να παρατείνει τις συμβάσεις μας χρησιμοποιεί παράνομα προσωπικό από τα 8μηνα του ΟΑΕΔ στα απορριμματοφόρα, πράγμα το οποίο ρητά απαγορεύεται.

Όσες μανούβρες κι αν κάνει η Δημοτική Αρχή πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε.
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator