Είναι που...

0


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

"Για πείτε μας κάποιο μέτρο απ' αυτά που θα πάρει η κυβέρνηση, για το οποίο είσαστε ευχαριστημένος", ρώτησε ο δημοσιογράφος τον τσυριζαίο βουλευτή.
"Το ότι θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ 30%", απάντησε ο πιθηκάνθρωπος.

"Ποιόν ΕΝΦΙΑ; Εκείνον που θα καταργούσατε μόλις παίρνατε την εξουσία; Είστε ευχαριστημένος που θα μειωθεί κατά 30%, ως "αντίμετρο" στην μείωση συντάξεων και αύξηση των εισφορών που θα ξανα-μανα-ψηφίσετε;", έπρεπε να συνεχίσει την ερώτηση ο καλός δημοσιογράφος. Αλλά δεν το έκανε.
"Οι πολίτες ψήφισαν εμάς για κυβέρνηση, αφού είχαμε κάνει και ήταν γνωστή η συμφωνία του Αυγούστου τού '15 με τους δανειστές", συνέχισε το αμοιβόμενο με 8.500 ευρώ τον μήνα κατακάθι του ανθρώπινου είδους.
Και πάλι όμως δεν του υπενθύμισε ο δημοσιογράφος την προεκλογική απάτη με το "παράλληλο πρόγραμμα", αντίμετρο τάχα κι εκείνο στα μέτρα του καινούργιου τότε μνημονίου.

Δεν είναι ότι έχει πεθάνει η λογική, η αλήθεια, η τσίπα.
Δεν είναι ότι η ξετσιπωσιά τους ξεχειλίζει απ' τ' αυτιά, κι από παντού.
Δεν είναι ότι είναι απατεώνες, εγκληματίες, δολοφόνοι.

Είναι που τους ανεχόμαστε.

Είναι που δεν τον περίμεναν μετά, στην έξοδό του από το τηλεοπτικό στούντιο καμιά χιλιάδα συμπολίτες μας να του δείξουν τα "αντίμετρα" που θα έπρεπε να είχαμε πάρει εμείς για όλους αυτούς.

Είναι που μας ζητούν εναγωνίως να καταδικάσουμε την βία "από όπου και αν προέρχεται!", γνωρίζοντας απόλυτα τί θα έπρεπε κανονικά να έχει προκαλέσει η νεοφιλελεύθερη δωσιλογική πολιτική τους.

Είναι που θέλουν να δεχτούμε τον συγκαλυμμένο τους φασισμό αδιαμαρτύρητα.
Και είναι που εμείς το κάνουμε.

Ως πότε;...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Είναι που..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator