ΝΑΥΠΛΙΟ: Ώπα... Τι έχουμε εδώ κύριε Δήμαρχε; Το γήπεδο στο "Νταμάρι" είναι αυτό ή μήπως μια νέα χωματερή;

0Καθημερινά σχεδόν απευθύνονται στο blog συμπολίτες που μου ζητούν να δημοσιοποιήσω, κάποιο θέμα που τους απασχολεί ή κάποιο γενικότερο πρόβλημα του Ναυπλίου και του Δήμου ολόκληρου.

Στην παρατήρηση γιατί απευθύνονται σε μένα, το blog δεν είναι ειδησεογραφικό, τη γνώμη μου απλά εκφράζω, και όχι στα άλλα μέσα ενημέρωσης και στους υπεύθυνους του Δήμου, η απάντηση είναι στερεότυπη:

"Τι λες ρε Prefadore... Ο φόβος κυριαρχεί παντού... Που να μπλέξω..."

Εδώ που τα λέμε, έτσι είναι, τα μέσα τα ελέγχει ο Δήμαρχος, βρείτε μου ένα θέμα εδώ και πέντε χρόνια που είναι Δήμαρχος ο Δημήτρης Κωστούρος, που διαβάσατε κάτι, όχι να είναι εναντίον του αλλά να μην είναι έστω υπέρ του, στις ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, που έτσι πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό.

Τα ραδιόφωνα άσε, λιβάνι όλη μέρα, στο facebook με τους αυλικούς και τα ψεύτικα προφίλ ποιος να τολμήσει να γράψει κάτι, έτοιμοι είναι να τον ξεφτιλίσουν.


Και αν τολμήσει κάποιος δημοσιογράφος να γράψει για ένα θέμα, ακόμα και να ρωτήσει, κάτι που δεν αρέσει στο Δήμαρχο, αυτός αποκλείεται από την επίσημη ενημέρωση του Δήμου...

Η αλαζονεία και το αίσθημα απόλυτης εξουσίας που έχει κυριαρχήσει, είναι φυσικό σε μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας να δημιουργεί απέχθεια και μπορεί αυτή να μη βρίσκει δίοδο δημοσιοποίησης όμως εκφράζεται στο περιβάλλον του καθενός και ο κύκλος μεγαλώνει.

Οι πολίτες καταλαβαίνουν, ακόμα και αυτοί που έχουν συμφέροντα από το Δήμο.

Δημοσιοποιώ, μετά την παράκληση του φίλου, τις φωτογραφίες που μου έστειλε, από το ταλαίπωρο "Νταμάρι", αν κάποιος δεν το ξέρει, βρίσκεται λίγο μετά το ΚΕΜΧ, από την πίσω πλευρά, αριστερά στο δρόμο για τον Άγιο Ανδριανό...

Εκεί λοιπόν, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, έχει δημιουργηθεί χώρος ανεξέλεγκτης "απόθεσης" χωμάτων και μπάζων, αλλά και σκουπιδιών.

Ποιος τα πηγαίνει εκεί; Κάποιος ιδιώτης; Μήπως ο Δήμος; Υπάρχει άδεια και αν ναι, από ποιον;

Θα περιμένουμε απάντηση και γι' αυτό το θέμα, όπως για τόσα άλλα...

Μαζεύονται Δήμαρχε...

Prefadoros

Και πριν δείτε το αίσχος με τη νέα χωματερή στο κέντρο της πόλης, δείτε το Δήμαρχο, την ίδια ώρα, να φυτεύει λουλουδάκια, δίνοντας το καλό παράδειγμα στα παιδιά του Γυμνασίου, να σέβονται το περιβάλλον...

Και όπως μας πληροφορούν τα μέσα ενημέρωσης που λέγαμε, Η συμβολή μας στην προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κωστούρος είναι προσωπική υποχρέωση και είναι υπόθεση καθημερινή όλων μας.

Άμα γράψω για υποκρισία, θα κατηγορηθώ για υβριστής του Δημάρχου;


Και μία όπως ήταν το γήπεδο:


Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΥΠΛΙΟ: Ώπα... Τι έχουμε εδώ κύριε Δήμαρχε; Το γήπεδο στο "Νταμάρι" είναι αυτό ή μήπως μια νέα χωματερή;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator