Ιδρυτικό στέλεχος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ: «Ο Τσίπρας είναι ικανός για ο,τι πιο καταστροφικό βάλει ο νους»

0



Είχα μια αναπάντεχη συζήτηση με ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΝ,που είναι και σήμερα ενεργό στον Συριζα.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Σοκαριστηκα από το πόσο τρομαγμενος είναι από αυτά που … «δρομολογει ο κλειστός κύκλος του Μαξίμου»! «Είναι – μου είπε – τόσο αλλού τόσο άλλοι, που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ο,τι απίστευτο θέλουν… γιατί έχουν πολιτικούς και κόσμο στο..τσεπακι τους. Ο μικρός μάλιστα (έτσι ειρωνευονται κάποιοι παλιοί τον Τσιπρα) νομίζει ότι… γράφει Ιστορία. Είναι ικανός για ο,τι πιο καταστροφικό βάλει ο νους σου..».

Αυτά μου είπε κι εγώ τώρα σκέφτομαι πως είναι δυνατόν ενώ υπάρχουν άνθρωποι στον Συριζα που σκέφτονται έτσι να μην μιλούν, να μην προειδοποιουν δημοσίως, να μην κάνουν κάτι τέλος πάντων για να σταματήσουν το κακό που φοβούνται! Ξέχασαν όλοι αυτοί οι μπαρουτοκαπνισμενοι πως όταν σε μια δυστυχισμένη κοινωνία κυριαρχεί η σιωπή η έκρηξη έρχεται αναπάντεχα και σαρώνει τα πάντα;
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιδρυτικό στέλεχος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ: «Ο Τσίπρας είναι ικανός για ο,τι πιο καταστροφικό βάλει ο νους»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator