Φ. Κρανιδιώτης: Περισσότεροι Έλληνες, ειδικά νέοι, έχουν χάσει την ζωή τους σε τροχαία, παρά σε πόλεμο

0«Τώρα που κόπασε η ανθρωποφαγία των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κι αφού ακούσαμε και ανοησίες για πρόστιμα με εισοδηματικά κριτήρια, ας μιλήσουμε για την ουσία του προβλήματος.

Περισσότεροι Έλληνες, ειδικά νέοι, έχουν χάσει την ζωή τους σε τροχαία, παρά σε πόλεμο.

Η λύση είναι μία: αυστηρή αστυνόμευση και δρακόντειες ποινές.

Ανθρωποκτονίες “από αμέλεια” που προκαλούνται από υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνη οδήγηση λόγω επίδειξης ή αυτοσχέδιων αγώνων είτε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, πρέπει να γίνουν κακουργηματικές πράξεις ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Αυστηροποίηση των ποινών για τις ίδιες πράξεις ακόμα και αν δεν καταλήγουν σε ανθρωποκτονία.

Παράλληλα να τελειώσει το αίσχος των αγορασμένων διπλωμάτων. Αλλά και η οδηγική θεωρητική εκπαίδευση να είναι συνεχής από το Δημοτικό ως και το Λύκειο.»
Δημοσίευση: Μαρτίου 03, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φ. Κρανιδιώτης: Περισσότεροι Έλληνες, ειδικά νέοι, έχουν χάσει την ζωή τους σε τροχαία, παρά σε πόλεμο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator