Πας μη αριστερός… βάρβαρος

0



O πρωθυπουργός της χώρας κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει αντιπατριωτική στάση. Ότι φοράει τη φανέλα του ΔΝΤ, ότι πήγε στο Βερολίνο και υπονόμευσε τη διαπραγμάτευση και την πορεία της οικονομίας.

Ποιος τα λέει όλα αυτά; Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είχε βγάλει στους δρόμους τον κόσμο κατά του Σαμαρά. Αυτός που μέσα στη Βουλή χαρακτήριζε προδότες, μερκελιστές και μνημονιακούς τους Νεοδημοκράτες και τους Πασόκους που υπέγραφαν μνημόνια.

Με απλά λόγια; Οι αριστεροί, είτε στην αντιπολίτευση είτε στην κυβέρνηση θεωρούν τους υπόλοιπους αντιπατριώτες, ανθέλληνες, κακούς.

Για σκεφτείτε το. Και με τον Σαμαρά πρωθυπουργό η ΝΔ ήταν ανθελληνικό κόμμα και με τον Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση το ίδιο. Οι αριστεροί από την άλλη αγαπάνε την πατρίδα, πολεμούν γι’ αυτήν, δίνουν μάχες, χάνουν αλλά πολεμούν.

Πώς τα έφερε έτσι η ζωή. Οι ηττημένοι του Εμφυλίου να κουνάνε το δάκτυλο στους νικητές.

Η Ελλάδα έχει διχαστεί βαθιά εδώ και δεκαετίες. Ακόμη και μετά τον εμφύλιο το σωστό θα ήταν να ενωθούν οι Έλληνες, οι πίκρες και τα μίση να υποχωρήσουν.

Δυστυχώς, έπειτα από μια περίοδο καταλαγής των παθών, με τη βοήθεια είναι η αλήθεια και του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ, επανέρχεται ο εμφύλιος διχασμός. Κι αυτό είναι ασφαλώς μεγάλο… επίτευγμα του Τσίπρα.

Διχάζει το λαό με τον χειρότερο τρόπο. Και το κυριότερο. Παραφράζει την ιστορία και κάνει τους αριστερούς πατριώτες και τους κεντρώους και δεξιούς προδότες και ανθέλληνες.

Για σκεφτείτε ποιος έχει βγάλει το ελληνόμετρο και μετράει τους Έλληνες; Ο απόγονος του Ζαχαριάδη και ο υμνητής του Στάλιν στα νιάτα του.

Αυτοί οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δίνουν μάχη για να προκαλέσουν τον εθνικό διχασμό. Και το καταφέρνουν μια χαρά. Χαρακτηρίζεσαι δεξιός. Είσαι απόβλητος, μίασμα, γερμανοτσολιάς και αντιπατριώτης.

Είσαι αριστερός; Πολεμάς για τη χώρα σου και δεν σηκώνεις κανείς μύγα στο σπαθί σου.

Γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Ήρθαν τα πάνω - κάτω και δεν τολμάμε να μιλήσουμε. Ο Τσίπρας και οι πραιτωριανοί του, με τη βοήθεια των ψεύτικων υπερπατριωτών ψεκασμένων έχει κατορθώσει το ακατόρθωτο. Να διχάσει τους πολίτες και ταυτόχρονα να αλλάξει τον ρου της ιστορίας. Αυτοί που πολέμησαν για να είναι ελεύθερη η Ελλάδα από τον ανύπαρκτο σοσιαλισμό τώρα να απολογούνται για την στάση τους. Και αυτοί που ονειρεύονταν να γίνουν Σοβιετία να κυριαρχούν και πραγματικά και ιδεολογικά.

Είναι ένα σύμπτωμα μιας χώρας που καταστρέφεται σιγά - σιγά. Η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο. Πας μη αριστερός… βάρβαρος και αντιπατριώτης. Άντε αδέρφια αριστεροί. Ανοίξτε τη Μακρόνησο να τους χώσετε μέσα.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πας μη αριστερός… βάρβαρος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator