ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο Σοφικού

0Επαναδημοπρατήθηκε η εκτέλεση του έργου κατασκευής νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Σοφικού προϋπολογισμού 190.000 €.

Πρόκειται για το 14ο γήπεδο ποδοσφαίρου που κατασκευάζει με νέο χλοοτάπητα η Δημοτική Αρχή σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου .

Το έργο χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίστηκε η 20η Μαρτίου 2017.

Η καθυστέρηση στη δημοπράτηση οφείλεται στη διακοπή των διακηρύξεων από τον Αύγουστο λόγω εφαρμογής του νέου νόμου περί εκτέλεσης δημοσίων και δημοτικών έργων και προμηθειών σε όλη τη Χώρα.

Εκτίμηση είναι μετά τις εορτές του Πάσχα και τη λήξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος , στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες του Σοφικού (Πανσολυγειακός και Σοφικό 06) να έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και να εγκατασταθεί ο ανάδοχος που θα προκύψει από αυτόν.
Δημοσίευση: Μαρτίου 03, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο Σοφικού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator