ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: "Στόλισαν" τη μαχητική δημοσιογραφία κανονικά !!!

0



Διαβάζουμε σε Κορινθιακή ηλεκτρονική εφημερίδα:

"Τελειώνοντας το νικηφόρο παιχνίδι της ΑΣΠ Κόρινθος με την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης (3-1) σετ πήγαμε να πάρουμε το γνωστό πλέον σε όλους «Μελισσάκι» της sfedona.gr και με έκπληξη είδαμε ότι μπροστά στο καπό μας είχαν τοποθετήσει μια τεράστια μαύρη σακούλα απορριμμάτων και καμία δεκαριά μικρότερες που τις έβγαλαν από τους κάδους και τις έβαλαν πάνω στο καπό! Ανοίξαμε την μαύρη μεγάλη σακούλα και είδαμε ότι ήταν από το διπλανό κυλικείο-σουβλακερί – ταβέρνα του Δημοτικού Σταδίου .

Πριν λίγη ώρα στο κλειστό βρισκόταν ο δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός και έξαλλος με χρώμα μελιτζανί σαν τον Ομπράντοβιτς όταν χάνει ,μας έλεγε κάτι σε έντονο ύφος . Μες την πανζουρλισμό που γινόταν στο κλειστό δεν στάθηκε δυνατόν να ακούσουμε τι μας έλεγε .

Μετά απ΄ότι πληροφορηθήκαμε νευριασμένος αποχώρησε στο τρίτο σετ από τον αγώνα.

Δεν λέμε –προς Θεού- ότι ο δήμαρχος πέταξε την σακούλα στο αυτοκίνητο μας –απλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η οικογένεια από τα Εξαμίλια που έχει νοικιάσει το κυλικείο-ταβέρνα ανήκει στον κομματικό μηχανισμό του Δημάρχου. Αυτό σαν γεγονός και τίποτα παραπάνω.

Και μην μας πει κανένας ότι ήθελε να ρίξει την σακούλα στους κάδους και τον εμπόδιζε στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής το μελισσάκι!!! Γιατί υπήρχε χώρος και από τον δρόμο και από το πεζοδρόμιο να ρίξουν δεκα τόνους σκουπίδια!

Άρα αυτό που συνέβη έγινε μόνο από «ψυχοπαθείς» που ήθελαν να βγάλουν το μένος τους στην sfedona.gr και στον Λάκη Γιαννιδάκη με αυτό τον τρόπο.

Νάναι καλά οι άνθρωποι .Εμείς δεν είμαστε κρατικοδίαιτοι και δημόσιοι κοπρίτες. Είμαστε μάχιμοι δημοσιογράφοι και το σημερινό απόγευμα μέσα σε 2,5 ώρες καλύψαμε δυό σπουδαίους αγώνες βόλεϊ στο Λουτράκι και στην Κόρινθο.

Ό καθένας ρίχνει ότι έχει . Σκουπίδια έχει σκουπίδια ρίχνει!

Εμείς πάντως ρίχνουμε φως στα γεγονότα όλων των ειδών και κυρίως ρίχνουμε φως στις λαμογιές της εξουσίας ,ρίχνουμε φως στο σκοτάδι και στην αδιαφάνεια της διαπλοκής.

Είμαστε το φως και είναι τα σκουπίδια!!"


sfedona.gr

...και η πλάκα συνεχίζεται στο facebook:

 

Δημοσιεύτηκε από Lakis Giannidakis στις Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: "Στόλισαν" τη μαχητική δημοσιογραφία κανονικά !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator