ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ 4o ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

0
Μεγάλη αθλητική επιτυχία και σημαντική διάκριση για τον αθλητή των μεγάλων αποστάσεων του Ποσειδώνα Λουτρακίου Γιώργο Καλαπόδη. Ο Γιώργος ήλθε πρώτος στον 4ο Μαραθώνιο του Ναυπλίου που έγινε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 με πολύ καλή επίδοση 2ώρες 46 λεπτά 29 δεύτερα. Ο αθλητής μας έκανε ένα μεγάλο αγώνα, σε δύσκολες μάλιστα συνθήκες, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας που επικρατούσε.

Συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή, αλλά και στον άνθρωπο, για την αγωνιστικότητα, το ήθος, την υπομονή και την επιμονή του. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους που θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο Γιώργος μας έκανε όλους για άλλη μία φορά υπερήφανους.
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ 4o ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator