Βουρ για 4%! Ο Σπίρτζης μίλησε σε άδειο μαγειρειό κι έκατσε δίπλα από το ψυγείο

0Η δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, κάτι που πλέον αποτυπώνεται και στις γιορτές που κάνει το κόμμα για τα δύο χρόνια του στην εξουσία.

Τρίπολη, Κοζάνη, Ξάνθη είναι μερικές από τις περιοχές που στις αίθουσες βρίσκονταν κυρίως μετακλητοί και συγγενείς.

Σε όλες αυτές τις περιοχές προστίθεται πλέον και η σύσκεψη που έγινε υπο την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής, που είχε ως κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Χρίστο Σπίρτζη.

Η σύσκεψη αυτή είχε μία πρωτοτυπία. Δεν έγινε σε γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σε κάποια αίθουσα από αυτές που διαθέτουν συνήθως οι δήμοι στα κόμματα για τέτοιες συγκεντρώσεις, αλλά ελλείψη κόσμου,  έγινε στο μαγειρειό «Ποσειδώνιο».

Εκεί στο μαγειρειό, κεντρικός ομιλητής ήταν όπως βλέπουμε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Σπίρτζης, ο οποίος έκατσε στο κεντρικό τραπέζι το οποίο όπως βλέπουμε ήταν δίπλα από το ψυγείο, με το διπλανό να φαίνεται  άδειο… αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Όπως μαθαίνουμε συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα της Αττικής και κυρίως τα αναπτυξιακά έργα. Έργα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της Αττικής (επιπτώσεις Αεροδρομίου, χωροταξικά, πολιτισμός, τουρισμός, πρωτογενής τομέας, συγκοινωνίες κλπ).

Βεβαίως στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν κυρίως τα θέματα της περιοχής και ειδικότερα η ανάπτυξη του λιμανιού του Λαυρίου και η μετεξέλιξή του από εμπορικό σε επιβατικό. Κάτι που αν γίνει θα το καταστήσει στο μέλλον και ευρωπαϊκό κέντρο της κρουαζιέρας.Παράλληλα όπως μαθαίνουμε συζητήθηκε και η αξιοποίηση του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα για τα παραπάνω θέματα, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε τις θέσεις της Περιφέρειας σε όλα τα παραπάνω αναπτυξιακά έργα.

Όλα αυτά όμως ειπώθηκαν χωρίς την παρουσίαση κάποια μελέτης με οικονομοτεχνικές λεπτομέρειες και περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις, χωρίς χαρτιά, αλλά μόνο με χαρτοπετσέτες και τραπεζομάντιλα…

thepaper.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βουρ για 4%! Ο Σπίρτζης μίλησε σε άδειο μαγειρειό κι έκατσε δίπλα από το ψυγείο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator