Ο Κουρουμπλής μας τρολάρει: Ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα!

0


Η τετραετία θα εξαντληθεί. Θα δοθεί δυνατότητα στον Ελληνικό λαό στο τέλος της τετραετίας να μας κρίνει. Αυτή είναι κυβέρνηση οκταετίας» δήλωσε νωρίτερα στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση για το άν η κυβερνητική πλειοψηφία θα ψηφίσει νέα μέτρα ο κ. Κουρουμπλής απάντησε: «Μην ψάχνετε αποστάτες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ. Αν πέσει αυτή η κυβέρνηση θα έχουμε πολιτική αστάθεια (…) Κάνουμε μια γιγαντιαία προσπάθεια. Τώρα θα έρθει η συμφωνία,θα δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε και ποιο είναι το περιεχόμενο της. Κάντε λίγη υπομονή για να δούμε τη συμφωνία, να δούμε και τα αντίμετρα. Να ρωτάτε αυτούς τους κυρίους που λένε θα μειώσουν… από πού θα μειώσουν;».

Στην συνέχεια, ο Υπουργός Ναυτιλίας προκάλεσε αίσθηση, υποστηρίζοντας ότι «ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα. Εμείς θα σηκώσουμε το σταυρό του μαρτυρίου για να βγάλουμε τη χώρα από από την καταστροφή».

Αυτή την καταστροφή δεν την δημιουργήσαμε εμείς αλλά οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν το 2008 και το 2010 συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας για τα πρόσθετα μέρα (και το ενδεχόμενο να μη τα ψηφίσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: «pacta sunt servanda» οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται.

Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Βασ. Κικίλια είπε ακόμα ότι η ΝΔ θα υποστεί μια δεινή πολιτική ήττα αν δεν ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία καθώς με αυτή τη στάση της θα αποστασιοποιηθεί από πολιτικές που έχει ήδη εφαρμόσει.

Ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα αλλά πως θα διατηρήσει τις θέσεις της και τις καρέκλες της.

Συμβουλεύω τους καλούς συναδέλφους της ΝΔ: Ας μην γίνονται ψευδοπροφήτες, ας μην βιάζονται, βιάζονται, κινδυνεύουν από μελαγχολία και από άνοια απάντησε ο κ. Κουρουμπλής.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Κουρουμπλής μας τρολάρει: Ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator