ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κατασκευή παραλιακού πεζόδρομου στον Κόρφο προϋπολογισμού 180.000 €

0



Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου Κατασκευή παραλιακού πεζόδρομου στον Κόρφο προϋπολογισμού 180.000 €. Το ποσοστό έκπτωσης που επιτεύχθηκε είναι 50,39%.

Το έργο χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους.

Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται ο νέος παραλιακός πεζόδρομος συνολικού μήκους 240 μέτρων. Πρόκειται για το τμήμα μεταξύ του παλιού πεζόδρομου που είχε κατασκευαστεί από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και του τμήματος που κατασκευάστηκε το 2014 από την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Έτσι ολοκληρώνεται η ενοποίηση του παραλιακού μετώπου και μπορεί πλέον ο επισκέπτης και ο παραθεριστής του Κόρφου να απολαύσει τον περίπατό του από την είσοδο του χωριού (όπου το παλιό έλος) και διασχίζοντας τον οικιστικό ιστό του γραφικού ψαροχωρίου να φθάσει μέχρι την απέναντι πλευρά όπου η ταβέρνα Σπηλιώτη και πέραν ακόμα μέχρι την είσοδο του κόλπου.

Στην μελέτη του έργου προβλέπεται πλακόστρωτο με σταμπωτό πλάτους 6 μέτρων , φωτιστικά και το μήκος του δρόμου είναι 240 μέτρα.

Μετά τον έλεγχο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο και άμεσα θα αρχίσουν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου. Ελπίζουμε αμέσως μετά το Πάσχα να έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος και με την έναρξη τους τουριστικής σαιζόν να έχει ολοκληρωθεί.
Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κατασκευή παραλιακού πεζόδρομου στον Κόρφο προϋπολογισμού 180.000 €"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator