ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ και 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!!

0 - ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ-ΠΕΡΔΙΚΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ

- ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ

- ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ και 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Δέδε το δεύτερο αυτοτελές τμήμα του αυτοκινητόδρομου «Ιόνια Οδός» από την Φιλιππιάδα, στην περιοχή της Άρτας έως την Πέρδικα, στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Το τμήμα Φιλιππιάδα –Πέρδικα, μήκους 37χλμ, μαζί με την Παράκαμψη Άρτας-Φιλιππιάδας που είναι ήδη σε κυκλοφορία, δημιουργούν έναν συνεχόμενο αυτοκινητόδρομο 53χλμ μειώνοντας στο μισό τη χρονοαπόσταση Φιλιππιάδα – Ιωάννινα. Επίσης, αναμένεται να συμβάλλει δραστικά στην ασφάλεια των οδικών μετακινήσεων και μεταφορών καθώς αντικαθιστά το σημερινό οδικό τμήμα της Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων, ένα από τα στενότερα και δυσκολότερα οδικά τμήματα στο οποίο κάθε χρόνο συμβαίνουν δεκάδες τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Η παράδοση του τμήματος Φιλιππιάδα -Πέρδικα ακολουθεί εκείνη του τμήματος Κουβαράς-Αμφιλοχία, ενόψει της λειτουργικής παράδοσης του συνόλου του έργου στα τέλη του ερχόμενου Μαρτίου. Η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού, ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου μήκους 196 χλμ, θα φέρει κατά 2 ώρες περίπου πιο κοντά το Αντίρριο με τα Ιωάννινα. Από τις 3,5 ώρες σχεδόν που απαιτούνται σήμερα, οι οδηγοί θα φτάνουν στον προορισμό τους σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα πριν το Πάσχα να χρησιμοποιήσουν τον οδικό άξονα της Ιόνιας Οδού στο σύνολό του.
Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ και 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator