Ίμια: Η συγκλονιστική ιστορία Έλληνα βατραχάνθρωπου - «Έτσι πήρα τη σημαία μας» (vid)

0



Το φως της δημοσιότητας βλέπει η συγκλονιστική ιστορία ενός αληθινού πατριώτη, ενός μαχητή, ενός επίλεκτου των Ειδικών Δυνάμεων της χώρας μας.

Στο βίντεο της τηλεόρασης του ALPHA παρακολουθήσαμε μια συγκλονιστική μαρτυρία για την κρίση στα Ίμια. Ο Κώστας είναι ο βατραχάνθρωπος του λιμενικού που κλήθηκε να κατεβάσει την ελληνική σημαία από τα Ίμια, όταν τουρκικές δυνάμεις περικύκλωσαν την βραχονησίδα (δύο τουρκικά πολεμικά, μία ακταιωρό, ένα ελικόπτερο και δύο μαχητικά F-16).

Δεν ήθελε να φανταστεί ότι το πιο σημαντικό σύμβολο της Ελλάδος θα βρισκόταν σε τουρκικά χέρια.

Ο Κώστας μιλά για την αγάπη του για την πατρίδα, την αυταπάρνηση για τη σημαία και στέλνει μήνυμα στους Έλληνες να σταματήσουν να έχουν σκυμμένο το κεφάλι, μόνο και μόνο γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σημαία δεν υποστέλλεται ούτε καταστρέφεται... κυματίζει υπερήφανη μέσα στις ψυχές μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ίμια: Η συγκλονιστική ιστορία Έλληνα βατραχάνθρωπου - «Έτσι πήρα τη σημαία μας» (vid)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator