Χωρίς όρια το θράσος του Moυζάλα

0



Μουζάλας, Έλληνας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής…

Κάθε μέρα και κάποιος τον υπονομεύει, κάθε δεύτερη κάποιος άλλος φταίει για τα χάλια της ανύπαρκτης πολιτικής για τους πρόσφυγες και μετανάστες και την παταγώδη αποτυχία του σε όλα τα επίπεδα. Αντί να ασκεί τα καθήκοντα του ως Υπουργός, εφευρίσκει φανταστικούς εχθρούς, αντί να επιλύει προβλήματα στρέφει την προσοχή σε σκοτεινές ΜΚΟ που δεν κατονομάζει… Αντί να εργάζεται και ν’ αγωνίζεται για να ‘χει αποτελέσματα η δουλειά του υπουργείου του, έχει προσβληθεί από την ασθένεια της εξουσιομανίας .

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Τρεις νεκρούς πρόσφυγες μετά, και για ν’ αποφύγει ένα νέο επικοινωνιακό στραπάτσο λόγω της αναταραχής μεταναστών στο Ελληνικό, έγινε και σόουμαν. Με στρατιωτικού χρώματος αμπέχονο και πορτοκαλί μακό μπλουζάκι, κουλτουριάρικο ύφος και ειρωνικό τόνο στην φωνή, χάρισε σε μας και στο κοινό της Ευρώπης, απίστευτες σκηνές μπροστά στην κλειδωμένη πόρτα του καταυλισμού (σπρώχνονταν ουρλιάζοντας, αστυνομικοί, πρόσφυγες, μικρά παιδιά και υπουργός)!

Έστησε τηλεοπτικό σόου για να «αποδείξει» ότι δεν υπάρχει καμία απεργία πείνας! Ότι οι πολίτες είχαν «ψευδή εικόνα» εδώ και δύο μέρες, την οποία κατασκεύασαν οι δημοσιογράφοι και κάποιες ΜΚΟ – γενικά κι αόριστα. Όλοι κι όλοι… «τριάντα άνθρωποι».

Όχι, ποτέ Υπουργός, ποτέ ελληνική κυβέρνηση δεν είχε επιδείξει στο παρελθόν παρόμοιο πολιτικό θράσος, τέτοια χυδαιότητα, τέτοια περιφρόνηση  απέναντι στη κοινή λογική. Οι δηλώσεις του είναι στην ουσία μια πρωτοφανής ομολογία ότι αυτή η κυβέρνηση αποτελείται από ανόητους, ιδεοληπτικούς και άσχετους που δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν τίποτα σωστά και κυρίως δεν είχαν και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Η αλήθεια είναι ότι οι σημερινοί κυβερνώντες ψεύδονταν συνειδητά και κοροϊδεύανε Έλληνες πολίτες, πρόσφυγες και μετανάστες και ο ένας και μοναδικός τους σκοπός ήταν η εξουσία, τα αξιώματα και το ίδιο συμφέρον. Αυτή είναι η «Αριστερά» που προσέφεραν: των ασύστολων ψευδών, του πολιτικού παραλογισμού, της σοβιετοποίησης της κοινωνίας που οδηγεί στην γενική εξαθλίωση και στην κατάργηση των δημοκρατικών θεσμών.

Δεν ψηφίστηκαν γιατί ξέρουν να συμπονούν δυστυχισμένους και κατατρεγμένους  βολεμένοι στους άνετους θώκους της εξουσίας. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν θα τους συμπονέσει κανείς όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης!
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χωρίς όρια το θράσος του Moυζάλα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator