Η χώρα του παραλόγου

0



Ζούμε στη χώρα του παραλόγου:

Ο πρωθυπουργός κάνει ιδιωτικές επαφές στο Παρίσι με τη L’ Oreal.

Ο σύμβουλός του, Νίκος Καρανίκας διαβάζει ΚΑΙ τον Πασκάλ και τον Μπρυκνέρ.

Γράφει ο Αιμίλιος Περδικάρης

Το υπουργείο Εργασίας αδυνατεί να βρει λύση για τα μπλοκάκια, παρότι το ίδιο δημιούργησε το μπάχαλο.

Ο Γιάννης Μουζάλας επισκέπτεται το Ελληνικό και εκτίθεται, διότι ο Νίκος Τόσκας ούτε τον προστάτευσε ούτε ενδιαφέρθηκε για τον αστυνομικό που χτύπησε μπροστά στις κάμερες έναν ανήλικο.

Ο ιατρικός φάκελος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου επανεξετάζεται, διότι αποφυλακίστηκε με προβλήματα υγείας και κάνει… σκι στην Ελβετία, ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος παραμένει έγκλειστος, παρότι η κατάσταση της υγείας του είναι αποδεδειγμένα οριακή.

Ο Πάνος Καμμένος σιωπά τώρα για τη Rothschild.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί σε… μνημονιακή ανατροπή.

Και ο Γιάνης Βαρουφάκης επιμένει ότι η δραχμή είναι η λύση, την οποία είχε προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις ειδήσεις του τελευταίου 24ωρου. Τη στιγμή που η κυβέρνηση αδυνατεί να κλείσει την αξιολόγηση και η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Δεν χρειάζονται άλλα σχόλια. Μόνο το ίδιο, ρητορικό ερώτημα με τη χθεσινή μας επιφυλλίδα: «Να θέλουν να σε σώσουν και εσύ να μη θες…;».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η χώρα του παραλόγου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator