Που’σαι κατακαημένο mail Χαρδούβελη!

0



Τώρα πια μάθαμε με τον πιο επίσημο τρόπο ότι η αξιολόγηση, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πάει για Μάϊο και να δούμε αν θα κλείσει… Και ως τότε, θα συνεχίσουμε … χαλαρά απ’ ότι καταλάβαμε ακούγοντας την «φωνή του πρωθυπουργού», κύριο Τζανακόπουλο, τις «σκληρές διαπραγματεύσεις» και «δημιουργικές ασάφειες», κι ας μας τελειώνουν και τα πλεονάσματα από δικαιολογίες και διακηρύξεις…

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Ωστόσο ο λαός – που τον επικαλούνται ερμηνεύοντάς τον κατά το δοκούν – επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για καλύτερες μέρες και όχι για άλλη μία πτώχευση… Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε γνώση των προβλημάτων και είχε και σαφείς, σαφέστατες προεκλογικές θέσεις. Για παράδειγμα, ήταν πεπεισμένος και το διακήρυσσε σε όλους τους τόνους ότι θα ήταν πανεύκολο να καταργήσει μ’ ένα νόμο όλα τα μνημόνια . Οι πολίτες, ως εκ τούτου, τον ψήφισαν για την κατάργηση των δύο πρώτων και όχι για την ψήφιση του τρίτου και τώρα τέταρτου και θανατηφόρου!

Ο κόσμος ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ όχι για ρήξη και απειλητικά μηνύματα εναντίον του Σόϊμπλε και του ΔΝΤ, αλλά απλά για καλύτερη και δικαιότερη διακυβέρνηση, μια και διατράνωνε σε όλους τους τόνους την πρόθεσή του να κυβερνήσει καλύτερα.

Κι αυτό διαψεύσθηκε παταγωδώς, έτσι που τώρα το επάρατο μέιλ Χαρδούβελη, που ο ΣΥΡΙΖΑ του προσέδωσε διαστάσεις εθνικής προδοσίας, να μοιάζει με τον επί γης παράδεισο – πράγμα που αναγνωρίζουν εκ των υστέρων και πολλά μέλη της κυβέρνησης, τα οποία και αρνούνται να ψηφίσουν τα νέα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές μας.

Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε σε πολύ δυσχερέστερη θέση από όταν ξεκινήσαμε τις «σκληρές παλικαριές» και τα νταούλια για να χορεύουν οι… αγορές. Προσώρας, χορεύουμε εμείς στα αναμμένα κάρβουνα! Έχουμε βυθιστεί σε ένα τέλμα από το οποίο ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε είναι να πάμε σε εκλογές και να στραφούμε επειγόντως σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Δίχως κομματικά γαβγίσματα…
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Που’σαι κατακαημένο mail Χαρδούβελη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator