ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ “Η ΠΙΝΔΟΣ”

0


Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, ο σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας, “Η ΠΙΝΔΟΣ”, πραγματοποίησε συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα Μεκριζή, στην Κόρινθο.

Στην πρόσκληση του συλλόγου ανταποκρίθηκαν πολλοί, επίσημοι και μη.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης Ηπειρώτικη Παραδοσιακή Ορχήστρα συνόδευσε, αρχικά, τα βήματα του Χορευτικού τμήματος του συλλόγου και στην συνέχεια, όλων όσων θέλησαν να θυμηθούν την πατρίδα τους και να νιώσουν κοντά της, μέσω της μουσικής και των τραγουδιών της.

Τα μέλη του Συλλόγου και φίλοι τους απόλαυσαν φαγητό, ποτό και γλέντι μέσα σε κλίμα χαράς και ξεγνοιασιάς, κάτι τόσο απαραίτητο για τον καθένα μας.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ “Η ΠΙΝΔΟΣ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator