Απίστευτο και προκλητικό βίντεο – Έφηβος μετανάστης επιτίθεται και χτυπάει Έλληνα αστυνομικό

0



Πριν λίγο ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας επισκέφτηκε το Ελληνικό για να δει από κοντά την κατάσταση. Οι πρόσφυγες είχαν κάνει κατάληψη της περιοχή και είχαν αποκλείσει τις εισόδους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να διώξουν τον υπουργό. Κατά την διάρκεια αποχώρησής του αρκετοί θερμόαιμοι μετανάστες άρχισαν να επιτίθενται στον ίδιο αλλά και στους ανθρώπους που τον συνόδευαν, Από την οργή τους δεν γλίτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν.

Ένας νεαρός έφηβος ηλικίας 15- 18 ετών με αρκετό θράσος άρχισε να χτυπάει έναν αστυνομικό και να τον σπρώχνει με ένταση.

Δείτε το βίντεο με τους καλούς μετανάστες που μέσα σε ένα χρόνο δέρνουν και τους αστυνομικούς.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο και προκλητικό βίντεο – Έφηβος μετανάστης επιτίθεται και χτυπάει Έλληνα αστυνομικό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator