Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κορινθίων έκοψε την πίτα του

0


Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κορινθίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, κ.Παναγιώτη Λαμπρινού.

Ευχές, συζήτηση, αστεία, φαγητό και κρασάκι συνυπήρξαν σ΄αυτόν τον χώρο τέχνης, προσθέτοντας άλλη μια γλυκιά βραδιά στο ημερολόγιό του!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κορινθίων έκοψε την πίτα του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator