Επίτιμος δημότης Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

0Από το δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης αναφέρεται: «Σας γνωρίζουμε ότι στις 11 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σε ειδική τελετή που θα γίνει στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός…».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίτιμος δημότης Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator