ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Που είναι το σχόλιο ΟΕΟ ;;;

0


Όχι , δεν είμαστε εδώ μόνο για να μαλώνουμε! 
Όταν γινόμαστε μάρτυρες επίδειξης μεγαλείου και ανωτερότητας , ως οφείλουμε , δίνουμε συγχαρητήρια και εκθειάζουμε κινήσεις που στο βάθος τους κρύβουν ωριμότητα και αναγνώριση λαθών! 

Έχουμε υποχρέωση δε, να ψέξουμε και να υψώσουμε τον τόνο της φωνής μας σε όσους – έστω κι αν αυτοί είναι πολλοί – βιάστηκαν να ειρωνευθούν , να σχολιάσουν αρνητικά , να ανθυπομειδιάσουν χαιρέκακα, για την κίνηση του γνωστού Κορίνθιου – παρ` ολίγον δημοτικού συμβούλου- με την μείζονα μειοψηφία , ο οποίος , μόνος απ` όλους τους Κορίνθιους στην προσπάθειά του ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 5` ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ , αλλά να ρίξει φώς σε ένα γεγονός που μόνο αυτός γνώριζε και όλοι οι άλλοι αγνοούσαν. 

Μοίρα οικτρή , μολαταύτα ,συνωμότησε με την κακιά την ώρα … κι έφερε στο φώς οπτικοακουστικό τεκμήριο το οποίο θρασύτατα κατέρριπτε τον ισχυρισμό του γνωστού , παρ` ολίγον (όχι και τόσο λίγο) Δημοτικού Συμβούλου , με αποτέλεσμα , οι επικριτές του να λένε με περισσή χαιρεκακία: «Έπρεπε μα τον δεις πως έβαλε την ουρά στα σκέλια και την έκανε!» για να συμπληρώσει κάποιος άλλος κακοήθης : «μάζεψε τον ισχυρισμό του άρον-άρον , επειδή η ανοησία είχε κτυπήσει κόκκινα και ο δείκτης του βλακόμετρου κινδύνευε να εκραγεί…» και ένας τρίτος κακοηθέστερος συνεπλήρωσε : «Τον Ιζνογκούντ σου κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς!» 

Θερμά συγχαρητήρια στον παρ` ολίγον Δημοτικό Σύμβουλο της Μείζονος μειοψηφίας για την παρρησία να κρύψει από προσώπου γης το άστοχο σχόλιό του για τον Μεγάλο Κώστα Φιλιππίδη… 

Αυτή ήταν μια εξαιρετική αρχή , υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη πόστ και άρθρα του, που κραυγάζουν για να έχουν την ίδια λυτρωτική μοίρα… 

Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Που είναι το σχόλιο ΟΕΟ ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator