ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ: Όπου δεν υπάρχουν γραπτά υπάρχουν βίντεο - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

0
Έτυχε να διαβάσω κάποιo πόστ στο fb σχετικά με τηλεοπτικό πορτραίτο του αγαπητού Κώστα Φιλιππίδη πρόσφατα , που κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν σαν να το υπέγραφε ο Ιζνογκούντ και περιέγραφε περιστατικά που μόνο το μυαλό του Ιζνογκούντ θα μπορούσε να έχει πλάσει .
Ευτυχώς όμως όταν δεν υπάρχουν γραπτά… υπάρχουν Video! 
Video που έρχονται για να στείλουν τον πιο πάνω αρνητικό ήρωα καρτούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας… 
«Δύσμοιρε Ιζνογκούντ, ο Χαλίφης θα συνεχίσει να υπάρχει , κυρίως χάρη σε σένα… και τα αποκυήματα της φαντασίας σου» 
Αυτά να τα βλέπει ο Αλή Μπαμπά… επειδή η φύση του Ιζνογκούντ είναι να προσπαθεί να αναρριχηθεί με κάθε τρόπο … να είναι προσεκτικός μήπως ξαφνικά έρθει η σειρά του … και δεν το γνωρίζει …

Δείτε το βίντεο από το μακρινό 2004 όταν ο ηγέτης της μείζονος αντιπολίτευσης τότε Αλέκος Πνευματικός απευθύνει χαιρετισμό με την ευκαιρία της έναρξης του Φεστιβάλ φίλων της Τζαζ στην Κόρινθο.

Σωκράτης ΛελέκοςΕπεξήγηση μόνο για "ΕΝΑΝ" που δεν κατάλαβε: Αν είχε προηγηθεί ο διάλογος που διατείνεται οτι υπήρξε, δεν θα είχαμε το πιό πάνω βίντεο!
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ: Όπου δεν υπάρχουν γραπτά υπάρχουν βίντεο - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator