Εθελοντές δότες μυελού των οστών: ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν

0


ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν

Το π.τ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου, ο Ιατρικός Σύλλογος Νομού Κορινθίας και το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργάνωσαν, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στο Επιμελητήριο Κορίνθου, διάλεξη με Θέμα «Εθελοντές δότες μυελού των οστών: ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν». Ομιλητής της διάλεξης ήταν ο Καθηγητή και Διευθυντή της μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των οστών Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και του ΚΕΔΜΟΠ – ‘’Χάρισε ζωή’’ κ. Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης.

Στόχος της ομιλίας ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω στην μεταμόσχευση και λήψη δειγμάτων μυελού των οστών και να γίνει γνωστό στον κόσμο ότι μπορεί να Χαρίσετε Ζωή απλά δίνοντας μόσχευμα από το αίμα τους καθώς και το δείγμα απλά δίνοντας σάλιο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της διάχυσης του μηνύματος της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, ως ύψιστο δείγμα προσφοράς ανθρώπου προς άνθρωπο, δεδομένου ότι οι εθελοντές δότες μυελού των οστών, με περίσσευμα ευαισθησίας και ψυχής, προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε χιλιάδες ασθενείς συμπολίτες μας.

Στο τέλος της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι θέλησαν να εγγραφούν με ενθουσιασμό ως εθελοντές δότες ώστε να βοηθήσουμε ΜΑΖΙ να γίνει η Λευχαιμία παρελθόν

http://www.redcross.gr/default.asp?pid=40&la=1&artId=715
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εθελοντές δότες μυελού των οστών: ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator