ΕξωραΪστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ισθμίας: Συνάντηση με τον συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο

0


Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, ο ΕξωραΪστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ισθμίας, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκάλεσαν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο, στο καφέ Bridge στα Ίσθμια.

Ο κ. Χρήστος Δημόπουλος, αφού εξήγησε την ενασχόλησή του με την συγγραφή βιβλίων, έκανε μια αναφορά στο σύνολο των βιβλίων του και προσάρμοσε τη βιβλιοπαρουσίαση στις απαιτήσεις της ηλικίας των μικρών του φίλων, μιλώντας διεξοδικά για το βιβλίο του "Η γοργόνα Ελισσώ".

Στην συνέχεια, χρησιμοποιώντας πολύ απλά υλικά έφτιαξε ένα ελικοπτεράκι, παροτρύνοντας τα παιδιά να ασχολούνται με τις κατασκευές, ασκώντας, μ΄αυτό τον τρόπο, μυαλό και χέρια.

Φυσικά, στο τέλος, υπέγραψε βιβλία του και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αναγνώστες του!

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου ακολούθησε αποκριάτικο πάρτι! Όλα τα παιδιά είχαν προσέλθει με τις αποκριάτικες στολές τους κι αφού έπαιξαν, περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για face painting και αυτοκολλητάκι!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕξωραΪστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ισθμίας: Συνάντηση με τον συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator