Πρόκληση! Δημόσιο έγγραφο στα τουρκικά στα Αρριανά της Θράκης

0Απόδειξη-βόμβα για την πλήρη ασυδοσία των τουρκόφιλων στη Θράκη! Εγγραφο που φέρει το λογότυπο του Δήμου Αρριανών και ανακοινώνει ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις 16 Ιανουαρίου του 2017 είναι γραμμένο στην τουρκική γλώσσα και με τουρκικά τοπωνύμια!

Παρότι φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο έγγραφο, καθώς δεν έχει ούτε αριθμό πρωτοκόλλου ούτε σφραγίδα του δήμου, σίγουρα δείχνει την προτίμηση κάποιων προσώπων στη χρήση της τουρκικής γλώσσας, ακόμα και σε επίπεδο δημοσίων εγγράφων. Το εν λόγω έγγραφο ανακοινώνει ότι «λόγω χιονόπτωσης, όλα τα εν Οργάνη ευρισκόμενα σχολεία (συμπεριλαμβάνονται νηπιαγωγεία και το γυμνάσιο) και τα δημοτικά που βρίσκονται σε Κερασιά, Χλόη, Κάρδαμο, Δροσιά, Εσοχή και Ραγάδα θα παραμείνουν κλειστά στις 16/1/2017».

Σύμφωνα με πηγές μας, η κυκλοφορία τέτοιων εγγράφων είναι γνωστή στους αρμοδίους του ΥΠΕΞ, ωστόσο κανείς δεν έχει αντιδράσει. «Αλήθεια, δήμαρχος στην Τουρκία θα μπορούσε να γράψει κείμενα με το λογότυπο του δήμου στην ελληνική γλώσσα;» διερωτώνται πατριωτικοί φορείς της Θράκης.

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 19, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόκληση! Δημόσιο έγγραφο στα τουρκικά στα Αρριανά της Θράκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator