Παρέμβαση της Παυλιάννας Φιλιππίδη για την ανάρτηση μας

0



Με αφορμή το εξαιρετικό αφιέρωμα που έκανε η καταξιωμένη δημοσιογράφος Τζενη Σουκαρα στον πατέρα μου, Κώστα Φιλιππιδη και στον απόηχο της πρώτης χθεσινής προβολής αυτού και αφού διάβασα και την ανάρτηση αυτή, θα ήθελα να πω ότι ο πατέρας μου υπηρέτησε τη Φιλαρμονική και τη Λέσχη Τζαζ Κορινθου με μεράκι, αφοσίωση και αγάπη τόσα χρόνια.

Ήταν γι αυτόν το 2ο του παιδί! Εργάστηκε σκληρά για το στήσιμο της Φιλαρμονικής και της Λέσχης Τζαζ και κατάφερε με προσωπικό αγώνα και οικονομική αιμορραγία προσωπική του να αφήσει κάτι να θυμούνται οι Κορίνθιοι, οι οποίοι με τα χρόνια το αγάπησαν και το αναζητούσαν κάθε Καλοκαίρι!

Εργάστηκε πάνω από πολιτικές παρατάξεις και ποτέ μέσω αυτού δεν ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του αλλά την Πόλη που τόσο έχει αγαπήσει.

Και όλα αυτά ακόμη και μετά την πρώτη του ασθένεια, που δυστυχώς τον κατέβαλε!

Δίπλα του ήταν πάντοτε όλοι οι Δήμαρχοι της Πόλης αυτής, οι Αείμνηστοι κ. Κουίνης και Θωμαΐδης, ο κ, Δαλακλειδης και βέβαια ο κύριος Πνευματικος, αρωγοί στην προσπάθεια του αυτή.

Μαλιστα, τον Μάιο του 2014 με πρωτοβουλία του ΚΕΠΑΠ Κορινθου και του Δημάρχου τιμήθηκε για την προσφορά του στην πόλη, με μια εξαιρετική και αξέχαστη εκδήλωση που τον συγκίνησε πολύ και ήταν για αυτόν πραγματικά η ανταμοιβή του. Όσοι παρευρέθηκαν, το θυμούνται!

Ο πατέρας μου μέσω εμου ευχαριστεί από καρδιάς όλους του Αυτοδιοικητικούς που ήταν δίπλα του τόσα χρόνια ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης !

Για μένα, δεν πρέπει η προσφορά του αυτή και το αφιέρωμα της Τζένης Σουκαρα να αποτελέσει εφαλτήριο για αντιπαραθέσεις διότι ο πατέρας δεν ήταν ποτέ υπέρ αυτών!


Παυλιάννα Φιλιππίδη
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρέμβαση της Παυλιάννας Φιλιππίδη για την ανάρτηση μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator