ΜΠΛΟΚΟ ΑΡΓΟΥΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

0Ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς, στο μπλόκο Άργους αλλά και σε όλη τη χώρα, είναι και αγώνας όλων. Η αιτία των προβλημάτων μας είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να έχουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου, να έχουν αιτήματα που υπηρετούν τις δικές μας ανάγκες και όχι τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και των πολυεθνικών.

Όλοι εμείς, που χτυπιόμαστε από την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, τους 222 βουλευτές των κομμάτων που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, της ΕΕ και ΔΝΤ.

· Οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι

από τη φοροληστεία, τον αντιασφαλιστικό νόμο, την αύξηση του κόστους παραγωγής, τη μείωση του εισοδήματός τους, την καταλήστευσή τους από τους μεγαλέμπορους, βιομηχάνους και τους τραπεζίτες, την καταστροφική ΚΑΠ της ΕΕ.

· Οι εργαζόμενοι και η νεολαία

από την τεράστια ανεργία, την απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις ανατροπές των ΣΣΕ και των εργασιακών δικαιωμάτων, τα αντιασφαλιστικά μέτρα που τσακίζουν τις συντάξεις, αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης, τις ασφαλιστικές εισφορές, που μειώνουν τις παροχές Υγείας και διαλύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.

· Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι εμποροβιοτέχνες

από την φοροληστεία, τον αντιασφαλιστικό νόμο, τα χιλιάδες λουκέτα, τους πλειστηριασμούς, τις κατασχέσεις στην πρώτη κατοικία, σε εξοπλισμό και στις τραπεζικές καταθέσεις, τους νόμους υπέρ των μεγάλων καταστημάτων και των πολυεθνικών.

Οι κοινοί αγώνες εργατών-αγροτών-αυτοαπασχολούμενων, που δώσαμε τα προηγούμενα χρόνια, με τις απεργίες και τα συλλαλητήρια ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων, της ΕΕ και του ΔΝΤ, ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα, πρέπει και θα έχουν συνέχεια.

Να ενισχύουμε τη συμμαχία εργατών-αγροτών-μικρών ΕΒΕ.

Γιατί μόνο με τη συμμαχία μας και τον κοινό αγώνα μας, μπορούμε να βάλουμε φρένο στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, μεγάλου κεφαλαίου, διεκδικώντας την ανάκτηση των απωλειών.

Να μην επιτρέψουμε να περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ, να καλλιεργήσουν τον λεγόμενο “κοινωνικό αυτοματισμό” και να βάλουν λάδι στις βάρβαρες πολιτικές που καταστρέφουν μικρομεσαίους αγρότες και εργάτες.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, τους μικρομεσαίους αγρότες του νομού, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους εμποροβιοτέχνες με τους συλλόγους τους, την νεολαία, να στηρίξουν τα αγροτικά μπλόκα και να ορθώσουμε το δικό μας μπλόκο, την κοινή απάντηση του λαού. Να συμμετέχουν στο από κοινού συλλαλητήριο την Παρασκευή10 Φεβρουαρίου, στο Άργος, στις 6μμ, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Οι φορείς:

Μπλόκο Άργους (κόμβος Ινάχου) - Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ)

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας

Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Αργολίδας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Σύλλογος ΕΛΜΕ Αργολίδας

Σύλλογος Δασκάλων ΠΕ Αργολίδας

Σωματείο Τεχνικών Οικοδόμων Ναυπλίου

Ομοσπονδία ΕΒΕ Άργους

Σωματείο Ξυλουργών Άργους

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΛΟΚΟ ΑΡΓΟΥΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator