Επιμελητήριο Κορινθίας: Τιμητικός έπαινος στον Κορίνθιο εθελοντή Κώστα Σταματίου

0Στην πρόσφατη εκδήλωση για τον εθελοντισμό, το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αυγερινός, απένειμαν στον Κορίνθιο κ Κώστα Σταματίου τιμητικό έπαινο για την εθελοντική του προσφορά στη διάσωση συνανθρώπου μας που κινδύνευσε από πυρκαγιά και αδυνατούσε να διαφύγει χωρίς την βοήθεια του τιμηθέντος ο οποίος διακινδύνευσε τη δική του ζωή και σωματική του ακεραιότητα.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιμελητήριο Κορινθίας: Τιμητικός έπαινος στον Κορίνθιο εθελοντή Κώστα Σταματίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator