Στον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη οι απολυμένοι συμβασιούχοι του Δήμου Κορινθίων

0




Σήμερα 7/2/2017 έγινε παράσταση στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας από τους απολυμένους συμβασιούχους του Δήμου Κορινθίων όπως είχαν προγραμματίσει σε σύσκεψή τους. 
Έγινε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, ενημερώθηκε για το αγώνα που δίνουν για να επιστρέψουν στην δουλειά όπως και δικαιούνται επίσης έκαναν σαφές ότι θα συνεχίσουν μέχρι να δικαιωθούν. 
Ο αντιπεριφερειάρχης από την μεριά του δήλωσε την στήριξη του αφού όπως ανέφερε είναι σαφές ότι υπάρχει διάταξη νόμου, ότι πρόκειται για ανθρώπους που στερούνται βιοποριστικά, ότι καλύπτουν ανάγκες πρώτης γραμμής. θεωρεί ότι είναι ένα σημαντικό γεγονός και δεσμεύτηκε για συνάντηση με την δημοτική αρχή ώστε να βρεθεί λύση.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη οι απολυμένοι συμβασιούχοι του Δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator