ΕΚΡΗΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ: "Δε θα γίνεις ποτέ Δήμαρχος κε Νανόπουλε" - ΒΙΝΤΕΟ

0Αιτία της έκρηξης του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού ήταν η ερώτηση που έθεσε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Βασίλης Νανόπουλος προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας κ. Τάσο Μαρινό κατά την διάρκεια της κοπής πίτας του ΚΑΠΗ Αθικίων αν το νερό των Αθικίων είναι Στυμφαλίας και αν ο κ. Πρόεδρος το συστήνει στους παρευρισκόμενους.

Παρεμβαίνοντας ο κ. Δήμαρχος επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι το νερό είναι πόσιμο και κάλεσε τον κ. Νανόπουλο και ¨τα παπαγαλάκια του¨ όπως είπε να σταματήσουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και γνωστοποίησε στα μέλη του ΚΑΠΗ ότι η Συμμαχία Πολιτών δεν έχει ψηφίσει κανέναν προϋπολογισμό για τα ΚΑΠΗ.

Ο κ. Δήμαρχος στον χαιρετισμό του και μετά τις ευχές του ζήτησε απο του δημότες που βρισκόντουσαν στην αίθουσα να βρίσκονται σε επαγρύπνηση γιατί υπάρχουν κάποια σύννεφα όπως είπε, για το έργο 600.000 Ευρώ περίπου, της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των Αθικίων και ολοκλήρωσε πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κόψει αυτό το μεγάλο έργο απο την περιοχή.korinthostv.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΡΗΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ: "Δε θα γίνεις ποτέ Δήμαρχος κε Νανόπουλε" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator