ΠΕ Κορινθίας: Υποβολή αιτήσεων οικονομικής ενίσχυσης για την δράση «Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία»

0Η ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας καλεί τους αναγνωρισμένους φορείς αναπαραγωγής καθαρών εγχώριων φυλών αγροτικών ζώων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή) καθώς και ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμούς και λοιπά συλλογικά νομικά πρόσωπα που ασκούν κτηνοτροφικές δραστηριότητες οι ίδιοι ή/και τα μέλη τους, να υποβάλουν αίτηση οικονομικής ενίσχυσης στο πλαίσιο της δράσης 10.2.1 «Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία» του ΠΑΑ 2014 – 2020 με στόχο την βιώσιμη διαχείριση αυτών και την ενίσχυση της βιωσιμότητάς των.

Η αίτηση υποβάλλεται στην ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας μέχρι 02/03/2017.

Κόρινθος, 13/2/2017
Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης
Γεώργιος Φλώρος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕ Κορινθίας: Υποβολή αιτήσεων οικονομικής ενίσχυσης για την δράση «Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator