Ανεπανάληπτη γκάφα: Πήγε να κάνει επίδειξη ο Καρανίκας και τελικά… αγνοεί ότι ο Πασκάλ Μπρυκνέρ είναι ΕΝΑ πρόσωπο!

0Τι είναι τελικά η Λέσβος και τι η Μυτιλήνη; Ποιος είναι ο Πασκάλ και ποιος ο Μπρυκνέρ; Ε;

To άρθρο του Νίκου Καρανίκα, συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, στην «Αυγή», με τίτλο «Απέναντί μας η Δεξιά και ως νοοτροπία», ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν παρεκκλίνει από τις αρχές και τα ιδανικά της Αριστεράς, ο πολυσυζητημένος Νίκος Καρανίκας ανατρέχει στα φοιτητικά χρόνια, για να αναδείξει τις ιδεολογικές διαφορές ανάμεσα στην Αριστερά και την Δεξιά.

Όπως λέει για παράδειγμα: «Εμείς διαβάζαμε Τολστόι, Βάρναλη, Ρίτσο, Λένιν, Μαρξ, Μπακούνιν. Αγαπούσαμε τον Ντοστογιέφσκι, προτιμούσαμε να ανιχνεύσουμε τον Διαφωτισμό από τον Ρουσσώ ή τον υλιστή και άθεο Ντιντερό […] Εκείνοι διαβάζανε «4 τροχούς», «Moto» και «Marie Claire», όταν εμείς διαβάζαμε φιλοσοφία. Τους κοροϊδεύαμε ως αντιδραστικούς και αυτοί με τη σειρά τους μας κορόιδευαν ως γραφικούς και κουλτουριάρηδες».

Λίγο πιο κάτω, όμως, στο κείμενό του, ο ίδιος κάνει μία απίστευτη γκάφα, λέγοντας: «Κάναμε κουβέντες τα διαβάσματά μας και βγάζαμε συμπεράσματα από τον Πασκάλ και τον Μπρικνέρ», αγνοώντας φυσικά, ότι ο Γάλλος συγγραφέας Πασκάλ Μπρυκνέρ είναι ΕΝΑ πρόσωπο.

Μια γκάφα που θυμίζει εκείνη του πρωθυπουργού με τη Λέσβο… και τη Μυτιληνη.

Παρακάτω…ιδού ο Πασκάλ και ο Μπρυκνέρ…
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανεπανάληπτη γκάφα: Πήγε να κάνει επίδειξη ο Καρανίκας και τελικά… αγνοεί ότι ο Πασκάλ Μπρυκνέρ είναι ΕΝΑ πρόσωπο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator