Τα «αόρατα χέρια» του Τσίπρα πετάνε λάσπη στους αντιπάλους του

0



Πολύ σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία της Επιτροπής που ήλεγξε την υπόθεση των δανείων στα Μέσα Ενημέρωσης και στα κόμματα, προκάλεσε η συνέντευξη του αντιπροέδρου της Εξεταστικής και βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου. Ο βουλευτής με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο είπε ότι ένα αόρατο χέρι έκανε προσθήκες στο τελικό πόρισμα. Προσθήκες που αφορούσαν την υπόθεση του Πρώτου Θέματος, το οποίο είναι σε ανοικτό πόλεμο με το σύστημα Τσίπρα και την υπόθεση Σαμαρά – Στουρνάρα και κάποια υπόθεση που ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι έσβησαν πρόστιμα στον Βαρδινογιάννη και τα ΕΛΠΕ.

Ο Δημήτρης Καμμένος, καταγγέλλει πως «ένα αόρατο χέρι» έβαζε και αφαιρούσε αποσπάσματα στο κεφάλαιο του πορίσματος που αναφέρεται στο Πρώτο Θέμα και επισημαίνει: «Η αλλαγή που έγινε για το Πρώτο Θέμα είναι περίεργη. Θα τα πω όλα. Λέω την αλήθεια. Υπήρχε ένα αόρατο χέρι που το αφαίρεσε αυτό».

«Δεν είναι τα δάνεια που έχει το Πρώτο Θέμα θαλασσοδάνεια και απλήρωτα» σημειώνει ο κ. Καμμένος. Τονίζει σε άλλο σημείο ο αντιπρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής: «Είναι ενήμερα όλα τα δάνεια του Πρώτου Θέματος, όλων των εταιρειών και εξυπηρετούνται κανονικά. Οπότε δεν τίθεται θέμα θαλασσοδανείων ή μπαταχτσήδων ή στρατηγικών κακοπληρωτών όσον αφορά στο Πρώτο Θέμα».

«Επίσης, σε ένα από τα προσχέδια του πορίσματος της πλειοψηφίας που διέρρευσε παρανόμως όπως είπατε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας υπήρχε αναφορά στον κ. Στουρνάρα. Ζητούσε μάλιστα την παραπομπή του για μια ψηφισμένη τροπολογία που αφορούσε εταιρείες πετρελαιοειδών. Τελικά, η συγκεκριμένη παράγραφος αφαιρέθηκε.

Παρενέβην προσωπικά και αφαιρέθηκε γιατί δεν είχε καμία σχέση και δεν ήταν κομμάτι του δικού μας πορίσματος. Επειδή συμβαίνει να έχω δει το πόρισμα της πλειοψηφίας γιατί μην ξεχνάτε ότι ως πλέον ειδικός σε αυτά τα δάνεια και σε αυτή την εξεταστική και ως αντιπρόεδρος και ως συγκυβερνών κόμμα στην πλειοψηφία έβλεπα τα πάντα. Δεν υπήρχε αυτό το κείμενο το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά κατά την διαρροή.

Εκείνες τις ημέρες κατηγορήθηκα κι εγώ από κάποιους πονηρούς του πολιτικού συστήματος ότι το διέρρευσα εγώ αλλά για κακή τους τύχη δεν το είχα παραλάβει και ήμουν στο νοσοκομείο γιατί είχα ασθενήσει και δεν θα μπορούσα να το έχω διαρρεύσει. Πέραν τούτου ήταν λάθος να προστεθεί και νομίζω ότι προκάλεσε έκπληξη σε όλους και στους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό αφαιρέθηκε μετά από παρέμβασή μου. Και η αλλαγή που έγινε για το Πρώτο Θέμα είναι περίεργη. Θα τα πω όλα. Λέω την αλήθεια. Η αφαίρεση τελείως -όχι η κατάληξη της περιγραφής – αλλά η αφαίρεση. Υπήρχε ένα αόρατο χέρι που το αφαίρεσε αυτό. Είναι αόρατο. Αν ήταν ορατό θα μπορούσαμε να το καταγγείλουμε αλλά είναι αόρατο διότι από κείμενο σε κείμενο υπήρχαν κάποιες αλλαγές. Δύο ήταν οι βασικές αλλαγές, του κ. Στουρνάρα και του Πρώτου Θέματος».

Πρόκειται για μείζον πολιτικό θέμα η λαθροχειρία που επιχειρήθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία. Κάποιοι θέλησαν, με σταλινική μέθοδο, να πλήξουν όσους δεν τους αρέσουν και όσους θεωρούν αντιπάλους.

Αλλά δεν είναι το πρόβλημα αν θέλουν να κτυπήσουν τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα ή τον Θέμο Αναστασιάδη. Το πρόβλημα είναι ότι παίχτηκε βρόμικο παιχνίδι στην Εξεταστική. Είναι η νοοτροπία που δείχνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν ενόχους και δεν διστάζουν με μακιαβελικές μεθόδους να κάνουν αυτό που έχουν στο νου τους. Για να μην πούμε ότι εκτός από πολιτικό ατόπημα είναι και ποινικό αδίκημα να βάζεις και να βγάζεις πορίσματα, όπως σε συμφέρουν.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα «αόρατα χέρια» του Τσίπρα πετάνε λάσπη στους αντιπάλους του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator