«Άπατη» πάει η… φιλοκυβερνητική «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ με την Ακριβοπούλου!

0Ποσοστά… ΣΥΡΙΖΑ προτού γίνει μεγάλο κόμμα συγκεντρώνει και με το ζόρι μάλιστα η καθημερινή απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης», παρά τις αλλαγές που επήλθαν σε παρουσιαστή και σχολιαστές.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, διάστημα στο οποίο τον συντονισμό της έχει αναλάβει η Κατερίνα Ακριβοπούλου, η εκπομπή κινείται με μέσο όρο 3,5%, ήτοι 114 χιλιάδες τηλεθεατές.

Στο προηγούμενο διάστημα (από 30 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου), όταν την εκπομπή παρουσίαζε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο μέσος όρος της κυμάνθηκε στο 3% (99 χιλιάδες τηλεθεατές).

Όπως καταλαβαίνει κανείς, μάλλον το γεγονός ότι η εκπομπή έχει μια… ροπή προς τον ΣΥΡΙΖΑ της κοστίζει στα νούμερα.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Άπατη» πάει η… φιλοκυβερνητική «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ με την Ακριβοπούλου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator