9 θέσεις εργασίας στη Διώρυγα Κορίνθου ΑΕ - Ολόκληρη η προκήρυξη

0



Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ – προκηρύσσει την πλήρωση, με επιλογή, εννέα (9) κενών οργανικών θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ναυτικών ειδικοτήτων της Ανωνύμου Εταιρείας Διώρυγας Κορίνθου ως εξής:
• 2 ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ
• 2 ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ
• 2 ΝΑΥΤΗΣ
• 3 ΝΑΥΤΟΠΑΙΔΕΣ

Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να υποβάλλει την αίτηση υποψηφιότητας , συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης στον Τύπο, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) , στην κατωτέρω ταχυδρομική διεύθυνση, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε να αποστείλει ταχυδρομικώς επί αποδείξει (ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ), στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 88 114 72 ΑΘΗΝΑ.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "9 θέσεις εργασίας στη Διώρυγα Κορίνθου ΑΕ - Ολόκληρη η προκήρυξη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator