Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φετινή διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων «Κλεισθένεια 2017»

0






Κλεισθένεια 2017 … Αυλαία

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φετινή διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων, τα «Κλεισθένεια 2017». Ο διασυλλογικός που έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Σικυωνίων συγκέντρωσε μικρούς ιστιοπλόους από 7 ομίλους της περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Αττικής.

Ο καιρός σύμμαχος, ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνα κ. Γιώργος Γιαβούρογλου σε κέφια και οι αθλητές με ανεξάντλητο πάθος για τη νίκη, ήταν ότι καλύτερο για να γίνει η διοργάνωση αυτή σημείο αναφοράς. Μετά από 6 κούρσες, οι 40 αθλητές που πήραν μέρος, πήραν δυνάμεις από το γεύμα που τα μέλη του Ιστ.Ο.Σ. τους είχαν ετοιμάσει, πριν απολαύσουν τους καρπούς των διήμερων προσπαθειών τους. Την απονομή των επάθλων.

Στη κατάμεστη αίθουσα των εγκαταστάσεων του Ομίλου οι αθλητές παρέλαβαν το κύπελλα τους από τους κ.κ. Δημήτρη Ζάρκο, πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ», που ήταν και αθλοθέτης του αγώνα και Παναγιώτη Καραχάλιο, αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στην πολυπληθέστερη και φυσικά δυσκολότερη κατηγορία, αυτή των Optimist αγοριών, ο Παναγιώτης Σπανός, από τον Ν.Ο. Άσσου, πήρε τη νίκη με τους «δικούς μας» Γιώργο Γκιζαριώτη και Γιώργο Λυμπερόπουλο, να παίρνουν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Άτυχοι της ομάδας μας ο Γιώργος Στριμμένος, που η τελευταία του κούρσα τον έριξε στην 4η θέση και ο Χρήστος Πιτσαδιώτης που τερμάτισε μόλις εκτός δεκάδας. Στην κατηγορία Optimist κοριτσιών νικήτρια ήταν η Κωνσταντίνα Πολλάτου, του ΝΟ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, με τις Εύα-Κολέτ-Μαρί Νάου από το ΝΟ Λευκάδας και Ελένη Λίλη από τον ΝΟ Άσσου, να παίρνουν, αντίστοιχα, στις δύο επόμενες θέσεις. Στην κατηγορία των rookies, δηλαδή των Optimist για παιδιά μέχρι 11 χρόνων, την πρώτη θέση πήρε ο Γιώργος Γκιζαριώτης (Ιστ.Ο.Σ), ενώ μετά από μεγάλη μάχη η Μαρκέλλα Τσίνια (ΝΟ Λευκάδας) πήρε τη 2η θέση από τον Ανάργυρο Παπασταμόπουλο (ΝΟ Άσσος).

Ένας ακόμα αθλητής του Ιστ.Ο.Σ. ήταν στην πρώτη θέση της απαιτητικής κατηγορίας των Laser 4,7. Πρόκειται για το Χρήστο Πανταζή που τερμάτισε μπροστά από τους Σπύρο Καπίρη του ΝΟ Αμφιθέας και Γιάννη Καραμπίνη από τον ΝΟ Άσσου. Άνιση η μάχη για τη μοναδική κοπέλα της κατηγορίας, την Άννα Μαρία Βασιλείου (Ιστ.Ο.Σ.), η οποία διεκδικούσε μέχρι την τελευταία κούρσα την 3η θέση, για να τερματίσει τελικά 4η με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο. Μια θέση πίσω της, στον πρώτο του αγώνα στη κατηγορία αυτή, ένας ακόμα αθλητής του Ιστ.Ο.Σ, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης.

Ιστ.Ο.Σ. έγραφε και το ψηλότερο σκαλί του «βάθρου» στην κατηγορία Laser Radial, με τον Παναγιώτη Καραπιπέρη που συμμετείχε με το σκάφος της ¨ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ" να ανεβαίνει σε αυτό και τους Παναγιώτη Τουμπανιάρη (ΝΟ Αλεποχωρίου) και Γιώργο Καραμπίνη (ΝΟ Άσσου) να μοιράζονται τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στην 4η θέση ένας ακόμα αθλητής του Ιστ.Ο.Σ ο Παναγιώτης Αθανασίου.

Η Αυλαία έπεσε δύο ειδικές απονομές, στην αθλήτρια των Special Olympics Παρασκευούλα Μπεκιαρίδη και τον μικρότερο αθλητή του αγώνα, τον 9χρονο Αλέξανδρο Γκαμπρίλι του Ν.Ο. Λευκάδας καθώς και τις ευχαριστίες του προέδρου του Ομίλου προς τους χορηγούς του αγώνα, τη «ΜΗΚΩΝΗ», τη Florida, τη «Memos Fruit», το Coffee Bar “Vithos” τον Γιάννη Παμπουκιάν (Επισκευές, Ταπετσαρίες), τη Βασιλική Δέδε (Super Market Κρητικός Μπολάτι), τον Αθανάσιο Σκάζα (Νερά Ζήρεια) και τον Ανδρέα Χούντα (Εφαρμογές Υγραερίου).

Καλογεροπούλου & Ιπποκράτους, Κιάτο, 20 200. Τηλ: 2742 301758. e-mail: istosikyon@gmail.com
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φετινή διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων «Κλεισθένεια 2017»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator