«Έκραξαν» τον Κουρουμπλή στην κοπή πίτας του Εθνικού και έφυγε άρον-άρον! «Κάτσε κάτω, βουλιάξατε τη χώρα…»

0



Τις αποδοκιμασίες των παρευρισκομένων στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Εθνικού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γνώρισε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ειδικότερα και όπως γράφει το limani24.gr δεκάδες παριστάμενοι Πειραιώτες, -προφανώς απογοητευμένοι και από τα κυβερνητικά «παραμύθια» για το γήπεδο του Εθνικού- ξέσπασαν και έκραξαν αγρίως τον υπουργό!

«Κάτσε κάτω…

Μας καταστρέψατε…

Άλλα είπατε και άλλα κάνατε…

Βουλιάξατε τη χώρα…

Τα πουλήσατε όλα…

Τα παραμύθια σου, αλλού Κουρουμπλή…».

*Στην αίθουσα επικράτησε κυριολεκτικά πανδαιμόνιο, αφού κανένας δεν περίμενε μια τέτοια έκρηξη οργής και για λίγα λεπτά ο υπουργός έμεινε στο βήμα μη μπορώντας να συνεχίσει το χαιρετισμό του.

Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν, παρά τις κατευναστικές παρεμβάσεις του Προέδρου του Εθνικού Αλέξη Αγγελόπουλου και του παρουσιαστή της εκδήλωσης Δημήτρη Καπράνου.

Τελικά ο Π. Κουρουμπλής, βλέποντας τα χειρότερα αποχώρησε άρον-άρον από την εκδήλωση…

Πηγή: limani24.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Έκραξαν» τον Κουρουμπλή στην κοπή πίτας του Εθνικού και έφυγε άρον-άρον! «Κάτσε κάτω, βουλιάξατε τη χώρα…»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator