ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ομιλία-συζήτηση με τον καθηγητή αστροφυσικής Δρ. Μάνου Δανέζη

0Σας προσκαλούμε στην ομιλία/συζήτηση με τον καθηγητή αστροφυσικής Δρ. Μάνου Δανέζη με θέμα "Στο δρόμο ενός Νέου Πολιτισμού - τα Πρώτα βήματα", που διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός «ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ ΣΥΝ. ΠΕ.» το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, Κολιάτσου 112|Κόρινθος

Θα ακολουθήσει συζήτηση. Είσοδος ελεύθερη!
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ομιλία-συζήτηση με τον καθηγητή αστροφυσικής Δρ. Μάνου Δανέζη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator