Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στη 12η έκθεση HORECA 2017

0


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 12η έκθεση HORECA 2017 αφού την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, καθώς και πάνω από 45.000 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.


Κατά την διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Ελληνικού Πρωινού, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το πιστοποιημένο πρωινό της Κορινθίας.

Οι εκπρόσωποι της περιοχής μας είχαν την δυνατότητα να εκθέσουν - και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης - τα προϊόντα της περιοχής μας και να μαγειρέψουν ιδιαίτερα τοπικά εδέσματα, παρακινώντας με τον τρόπο αυτό μεγάλο αριθμό ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα να ενσωματώσουν αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές στο πρωινό τους.


Την εκδήλωση οργάνωσαν και παρουσίασαν σε συνεργασία με την 'Ενωση Ξενοδόχων Κορινθίας το Ι.Ι.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ με σπουδαστές από τμήματα Μαγειρικής, Αρτοποιίας και Τουριστικών Επαγγελμάτων που λειτουργεί στην Κόρινθο.


Το περίπτερο της Κορινθίας προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών οι οποίοι δοκίμασαν και έμειναν έκπληκτοι από την μεγάλη ποικιλία των τοπικών προϊόντων μας.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν η Πορτοκαλόπιττα, τα λουκούμια Γερανείων, η πάστα ελιάς «VERANIKI", το μους σταφίδας ,η τραχανόπιτα και το τραχανότο που παρουσιάστηκε την Κυριακή σε ζωντανή εκδήλωση από τους ειδικευόμενους του Ι.Ι.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ.


Την προσπάθεια τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας, κ. Δημήτριος Παππάς , μέλη του Δ.Σ., ο κ. Ευστάθιος Πουλίτσης, Διευθυντής του Ι.Ι.Ε.Κ., ο κ. Δημήτριος Σούκουλης, Υπεύθυνος Σπουδών του Ι.Ι.Ε.Κ., ο κ. Χάρης Σπυρόπουλος, καθηγητής μαγειρικής της σχολής και chef και η κα. Σωτηρία Φόρτη, καθηγήτρια Ζαχαροπλαστικής αντίστοιχα.

Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία και επιτυχία του εγχειρήματος τον κ. Γιώργο Πίττα, επικεφαλή του προγράμματος του Ελληνικού Πρωινού καθώς και την κ. Κα Σίσσυ Αγγελοπούλου, υπεύθυνη του άνω προγράμματος , για την συνεχή παρουσία τους στο περίπτερο του επιμελητηρίου.


Θα θέλαμε επίσης με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε θερμά :

· τον «ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ PIETRIS», για την στήριξή της στις προσπάθειες της Ένωσής μας και για την συνεργασία της στην προετοιμασία των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στους επισκέπτες.

· τον κ. Μπεκιάρη Παναγιώτη, για την συμμετοχή του με την προϊόντα «ΒΛΑΧΑ» και την Εταιρεία «ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

· τον Κύριο Αργύριο Μέξια (ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ).

· τον Κύριο Θεοδώρου Ιωάννη (Πάστα Ελιάς «VERANIKI»).

· τον κ. Ευστάθιο Πουλίτση (Αλεύρι Ολικής Άλεσης «ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ»).

Οι παραγωγοί της περιοχής που υποστήριξαν το περίπτερο έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κοινού και των Ξενοδόχων.


Η αυξημένη προσέλευση ξενοδόχων και επιχειρηματιών, φανερώνει το έντονο επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τους συγκεκριμένους κλάδους, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η HORECA απαντά στις πραγματικές ανάγκες των δύο βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας: του Τουρισμού και της Εστίασης.

Με εκτίμηση,

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΠΑΤΡΩΝ 52
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20100
Τηλ: +30 27413 04782
E-mail: secretariat@corinthiahotels.gr
Website: www.corinthiahotels.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στη 12η έκθεση HORECA 2017"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator