Ο όμιλος Wyndham αναλαμβάνει τη διαχείριση του Poseidon Resort στο Λουτράκι

0Ο αμερικανικός ξενοδοχειακός όμιλος Wyndham, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ξενοδοχείων στον πλανήτη, που διαθέτει 15 αλυσίδες με 7.834 ξενοδοχεία και 679.145 δωμάτια σε 73 χώρες, αναλαμβάνει τη διαχείριση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Poseidon Resort στο Λουτράκι.

Το Poseidon Resort, που βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από το Λουτράκι και μία ώρα από την Αθήνα, διαθέτει συνολικά 320 δωμάτια (δωμάτια κεντρικού κτηρίου, superior bungalows, βίλες και σουίτες), πέντε εστιατόρια, συνεδριακό κέντρο 450 ατόμων και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με το σχέδιο, προβλέπεται ο διαχωρισμός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Poseidon, σε δύο επιμέρους τμήματα, με σκοπό τη λειτουργία τους ως Wyndham και Ramada, οι οποίες είναι δύο από τις 15 αλυσίδες ξενοδοχείων του Wyndham Hotel Group.

Να σημειωθεί ότι από το Δεκέμβριο του 2016, ο όμιλος Wyndham λειτουργεί το πρώτο του ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο όμιλος Wyndham αναλαμβάνει τη διαχείριση του Poseidon Resort στο Λουτράκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator