Αμερικανίδα επιτίθεται σε ομογενείς επειδή μιλούν ελληνικά (video)

0«Να μιλάτε γ@@@μενα αγγλικά, εδώ είναι Αμερική»

Θύμα ξενοφοβικής επίθεσης έπεσε ένα ζευγάρι Ελλήνων ομογενών στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα εμπορικό κατάστημα, όταν μια Αμερικανίδα τούς άκουσε να μιλούν στα ελληνικά. Το ρατσιστικό ξέσπασμα της Αμερικανίδας περιγράφει το θύμα της επίθεσης Θανάσης Παπούλιας μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

«Η Σοφία και εγώ στεκόμασταν στην ουρά σε ένα σούπερ μάρκετ, μιλώντας στα ελληνικά. Από το πουθενά, άκουσα κάποια κυρία να μας κάνει μάθημα σύγχρονης ιστορία και να μας λέει “να μιλάτε γ@@@μενα αγγλικά, εδώ είναι Αμερική”. Επιπλέον μας έκανε μια επίδειξη του πόσο καλά μιλά την αγγλική γλώσσα χρησιμοποιώντας κάθε βρισιά που ήξερε και να μας εξηγεί ότι δεν ανήκουμε σε αυτή τη χώρα. Σκεφτείτε να είχαμε και το παιδί μας μαζί» γράφει o κ. Θανάσης Παπούλιας.

Και συνεχίζει:  «Έμεινα σοκαρισμένος. Ακολούθησε κάθε βρισιά που υπήρχε το περιορισμένο λεξιλόγιό της καλώντας με να γυρίσω πίσω στη χώρα μου! Το αστείο είναι πως πίστευα πως ΕΙΜΑΙ στη χώρα μου, στη χώρα που γεννήθηκα, στις ΗΠΑ. Μετά, το καλύτερο ήταν πως έπαθε σοκ όταν της απάντησα σε άψογα αγγλικά. Αλλά δεν σταμάτησε. Συνέχισε να βρίζει, να μου λέει πως εδώ είναι Αμερική. Τη λυπάμαι τη γυναίκα αυτή» γράφει ο κ. Παπούλιας, ο οποίος εξήρε τη στάση που κράτησε η μάνατζερ του καταστήματος αφού παρενέβη αμέσως και έδιωξε τη γυναίκα που εξαπέλυσε την φραστική επίθεση στο ζευγάρι.

Ο κ. Παπούλιας βιντεοσκόπησε τη σκηνή όπως ακούγεται η γυναίκα να λέει: «Καλέστε την αστυνομία, δεν με νοιάζει. Να μιλάτε Αγγλικά. Μιλάτε Αγγλικά». Ωστόσο, η μάνατζερ του καταστήματος επενέβη και είπε στην Αμερικανίδα:  «Δεν είστε ευπρόσδεκτη εδώ αν το κάνετε αυτό».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αμερικανίδα επιτίθεται σε ομογενείς επειδή μιλούν ελληνικά (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator