Σταύρος Κεφάλας: "Σήμερα αισθάνθηκα ΝΤΡΟΠΗ ως Κορίνθιος" !

0Σήμερα αισθάνθηκα τρομερή ΝΤΡΟΠΗ ως Κορίνθιος!
Φιλοξενούμε στην πόλη τον ανταποκριτή της βελγικής εφημερίδας New Europe για να κάνει αφιέρωμα στην Κόρινθο ως τουριστικό προορισμό, για να την αναδείξουμε & να προσελκύσουμε επισκέπτες (αυτό δεν είναι ένα από τα ζητούμενα;). Τόσο στο κέντρο της Κορίνθου όσο και στο Αρχαίο λιμάνι Λεχαίου, υπήρχε η απόλυτη ΒΡΩΜΙΑ! Υπεύθυνοι: τόσοι οι ασυνείδητοι πολίτες όσο & ο δήμος Κορινθίων. Τρία πράγματα: 1) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να μιλάμε για ΤΟΥΡΙΣΜΟ και προσέλκυση τουριστών, πριν φροντίσουμε να είμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ! 2) Τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουμε ως δημότες, αλήθεια που πάνε, αν όχι (και) για καθαριότητα;;;; 3) Ως προορισμός "Κόρινθος" έχουμε ένα ΣΟΥΠΕΡ ΔΥΝΑΤΟ BRAND ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ να βλέπω αυτό το brand να δείχνει αυτή την εικόνα ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Σταύρος Κεφάλας
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σταύρος Κεφάλας: "Σήμερα αισθάνθηκα ΝΤΡΟΠΗ ως Κορίνθιος" !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator