ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Οι οιμωγές και η αλήθεια

0Δεν μας ξάφνιασε η αήθης επίθεση της Περιφερειακής Αρχής δια στόματος της κ. Νικολάκου στο ζήτημα της δήθεν επαναλειτουργίας των Δημοσίων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου , για τις θέσεις της παράταξης μας!

Θέλει «ικανότητες» να μπορείς να μετατρέπεις την πραγματικότητα σε φάρσα! Μόνον που τα πρακτικά του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας για τις προθέσεις της Περιφέρειας ! Η εισήγηση του κ. Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το τι μέλλει γενέσθαι με τα Δημόσια ΚΤΕΟ !

Αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού τους με επινοικίαση σε ιδιώτες !

Αυτή είναι η απόφαση της πλειοψηφίας !!!

Επειδή ως διχασμένες προσωπικότητες αδυνατούν να κατανοήσουν την αλήθεια και να αποδεχθούν τις συνέπιες των πεπραγμένων τους, σήμερα ομνύουν εκ των υστέρων στο όνομα της πλάνης τους και αυτοδιαψεύδονται!

Δεν συμβαίνει βέβαια για πρώτη φορά αυτό, έτσι και αλλιώς ζουν σε παράλληλο σύμπαν! Μας συνήθησαν καιρό τώρα στους επικοινωνιακούς ακροβατισμούς !

Επιρρεπείς στην εύκολη διολίσθηση από την πραγματικότητα και στους επίπλαστους κόσμους!

Άλλα να σκέπτονται , άλλα να κάνουν και άλλα να εννοούν!

Όταν τα κλειστά 4 ΚΤΕΟ της Πελοποννήσου που έκλεισαν επί των ημερών σας τα ξαναλειτουργήσετε με Δημόσιο χαρακτήρα , τότε θα μπορούμε να ξαναμιλήσουμε για την αποτελεσματικότητα των έργων σας! Μέχρι τότε τα «θα» θα παραπέμπουν στον «παραμυθά» !!!

Οι οιμωγές της Περιφερειακής Αρχής για δήθεν διαστρέβλωση των θέσεων τους δεν πείθουν , όπως δεν πείθουν και οι θεωρίες συνομωσίας που επικαλούνται !

Συνιστούμε αυτοσυγκράτηση !!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 24.01.2017
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Οι οιμωγές και η αλήθεια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator