Η επική δήλωση της ημέρας από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση δεν έχει πει κανένα ψέμα, τα έχει κάνει όλα σωστά»

0«Η κυβέρνηση δεν έχει πει κανένα ψέμα, τα έχει κάνει όλα σωστά. Η Αριστερά δεν είπε ποτέ ψέματα, ούτε θα πει. Πορευόμαστε με την αλήθεια και αυτήν υπηρετούμε» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος, δημιουργώντας αίσθηση.

Μιλώντας σήμερα στον Πέτρο Κουσουλό στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 και στην εκπομπή «Μεσημεριανό ρεπορτάζ» είπε πως «εκείνο που επιδιώκουμε και αυτό που τηρούμε θα το πάμε μέχρι το τέλος και θα κάνουμε και το παράλληλο πρόγραμμά μας, η κοινωνία το βλέπει αυτό. Θα δείτε και άλλες ενέργειες από εμάς. Μετράμε αντίστροφα για να βγούμε από το μνημόνιο, αυτό παλεύουμε…

Προσπαθούμε να βγούμε από το μνημόνιο με την κοινωνία όρθια, αρχίζουν και αλλάζουν πολλά. Στο επόμενο διάστημα θα κυλήσουν πιο ομαλά όλα τα ζητήματα. Όλοι βάζουν πλάτη, ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι και αυτούς προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Το επόμενο διάστημα θα βοηθήσουμε και τους μικρομεσαίους, με αλλαγές στη φορολογία, προς το παρόν προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους».

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου στον Πέτρο Κουσουλό και τον Alpha.

Πηγή: ereportaz.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η επική δήλωση της ημέρας από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση δεν έχει πει κανένα ψέμα, τα έχει κάνει όλα σωστά»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator