Η Τουρκία εκβιάζει ξανά τις ΗΠΑ με κλείσιμο του Ιντσιρλίκ

0Η Τουρκία διαμαρτύρεται σε αμερικανούς αξιωματούχους ότι δεν έχει επαρκή υποστήριξη στη μάχη της εναντίον του Ισλαμικού Κράτους και πως αναμένει να υποστηριχθεί πλήρως στην προσπάθειά της να απωθήσει τους τζιχαντιστές από την πόλη αλ-Μπαμπ της Συρίας.
Ο εκπρόσωπος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε ουσιαστικά τις ΗΠΑ, λέγοντας ότι η Τουρκία έχει οποιαδήποτε στιγμή την δυνατότητα να ανακαλέσει την άδεια χρησιμοποίησης της βάσης του Ιντσιρλίκ.

Την Τετάρτη, ο αρθρογράφος Αμπντουλακίρ Σελβί της ΧΟΥΡΙΕΤ που υποστηρίζει το καθεστώς Ερντογάν έγραψε ότι η ανάκληση πρόσβασης των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ συζητήθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου του 2017.
Πρόσθεσε ωστόσο ότι ο Ερντογάν δεν θα πάρει καμία απόφαση πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η Τουρκία βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στην Συρία,όπου δυνάμεις της μάχονται για την κατάληψη της πόλης Αλ Μπαμπ.

Πηγή Militaire
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Τουρκία εκβιάζει ξανά τις ΗΠΑ με κλείσιμο του Ιντσιρλίκ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator