ΚΙΑΤΟ: Παρουσίαση βιβλίου του Γεωργίου Ν. Κασκαρέλη

0Tο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Σικυωνίων (Κιάτο) θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Ν. Κασκαρέλη 
Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΣΙΚΥΩΝΟΣ 
ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ 

Nέα ευρήματα της Σικυώνιας προσωπογραφίας, 552 ονόματα αρχαίων Σικυώνιων πολιτών, ιστορική και βιβλιογραφική υποστήριξη και ετυμολογική προσέγγιση – Η Σικυών, αρχαιότερη πόλη της Ελλάδος, ιστορική τεκμηρίωση – Η Σικυών τον 19ο και 20ο αιώνα, πολιτιστικό κέντρο, το δεύτερο βιομηχανικό κέντρο της Πελοποννήσου και το πέμπτο εξαγωγικό όλης της Ελλάδος, έτοιμη να γίνει πρωτεύουσα της Κορινθίας, φωτογραφίες που δημοσιεύονται για πρώτη φορά. 

Την εκδήλωση συντονίζει ο Χάρης Λάμπρου (Αντιπτέραρχος ε.α.) 
Το βιβλίο παρουσιάζουν: Αντιγόνη Βογιατζή-Ζακούρα (Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας) Σωτήρης Κοκκωνάκης (Φυσικός - Συγγραφέας) 

Θα χορέψουν τα τμήματα παίδων και ενηλίκων της Ένωσης Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Παρουσίαση βιβλίου του Γεωργίου Ν. Κασκαρέλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator