Εξόρμηση στην επαρχία για την… τελευταία ελπίδα

0Το σχέδιο των εξορμήσεων στην επαρχία βάζει μπροστά η κυβέρνηση, επιχειρώντας να μαζέψει τα κομμάτια της, όπως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών, καθώς και να προχωρήσει στην ύστατη προσπάθεια να ανασυνταχθεί.

Toυ Αιμίλιου Περδικάρη

Η κατάσταση, όμως, φαίνεται να είναι δύσκολα αναστρέψιμη, ενώ τη φθορά επιτείνουν τα νέα φορολογικά μέτρα και οι νέες ασφαλιστικές εισφορές που έχουν τεθεί σε ισχύ από την Πρωτοχρονιά, με την προοπτική ενός νέου πακέτου δυσάρεστων μέτρων να είναι καθ’ όλα πιθανή, αφού η ίδια η κυβέρνηση μιλά για «έντιμο συμβιβασμό» με τους δανειστές.

Αφορμή για την εξόρμηση είναι τα «γενέθλια» της κυβέρνησης, αφού στις 25 Ιανουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από την «πρώτη φορά Αριστερά» και την πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και βέβαια, αυτή η εξωστρέφεια των κυβερνητικών στελεχών αποτελεί στην πράξη την… τελευταία ελπίδα για αναστροφή του κλίματος.

Έτσι, όπως αποφάσισε χθες το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην επαρχία θα περιοδεύσουν υπουργοί, επιχειρώντας πέραν των άλλων να καλλιεργήσουν αισιοδοξία εν όψει της αξιολόγησης. Στις αρχές Φεβρουαρίου, άλλωστε, θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη «γενέθλια» εκδήλωση στην Αθήνα, με ομιλητή τον πρωθυπουργό.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξόρμηση στην επαρχία για την… τελευταία ελπίδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator