8η απονομή βραβεία «Αγρότης Της Χρονιάς» στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου

0


«Αγρότης της Χρονιάς»

Ο δημοσιογραφικός Όμιλος Green Box και η Agrenda, η εφημερίδα των αγορών και της οικονομίας της υπαίθρου, διοργάνωσαν για 8η συνεχή χρονιά τα Βραβεία «Αγρότης της Χρονιάς». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Τα βραβεία «Αγρότης Της Χρονιάς», απευθύνονται στο σύνολο των αγροτών και των ομάδων της πρωτογενούς παραγωγής στην Ελλάδα, οι οποίοι ξεχωρίζουν για την οργάνωση, την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την καινοτομία τους. Παράλληλα, όμως, εντοπίζουν, αξιολογούν και επιβραβεύουν προσπάθειες που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του τόπου τους και γενικότερα στην οικονομία της χώρας.
Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληκού Τύπου Εξωτερικού
tel.0030 6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Τα Βραβεία:

Καλύτερη Κτηνοτροφική Εκμετάλλευση της Χρονιάς - Γιώργος Μαυιώνας 


Καλύτερη Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς - Ο.Π.''Ποιότητα - Σύμβολο''Αγρότης της Χρονιάς - Δημήτρης Σχοινοπλοκάκης

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "8η απονομή βραβεία «Αγρότης Της Χρονιάς» στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator